Keuringen Aanvragen
Loading...

Stookolietank keuringen

Voor uw eigen veiligheid

Stookolietankkeuringen van Belgateq: Garandeer de veiligheid en conformiteit van jouw brandstoftank

 

Bij Belgateq begrijpen we het belang van een veilige en conformiteit van stookolietanks voor de opslag van brandstof. Met onze professionele stookolietankkeuringen bieden we een grondige evaluatie van jouw tank om de veiligheid te waarborgen en te voldoen aan de geldende normen en voorschriften.

 

Onze ervaren keurders hebben uitgebreide kennis van stookolietanks en de regelgeving omtrent brandstofopslag. We voeren een gedetailleerde inspectie uit van jouw stookolietank, inclusief de tankconstructie, leidingen, vul- en ontluchtingsvoorzieningen, en andere relevante onderdelen.

 

Onze stookolietankkeuringen omvatten onder andere:

 

  1. Visuele inspectie: Onze keurders voeren een grondige visuele inspectie uit van de stookolietank en bijbehorende componenten. We controleren op eventuele corrosie, lekkages, vervormingen of andere zichtbare gebreken die de veiligheid en integriteit van de tank kunnen beïnvloeden.
  2. Dichtheidscontrole: We voeren een dichtheidscontrole uit om ervoor te zorgen dat de tank geen lekkages vertoont. Dit kan gedaan worden door middel van een druktest of visuele inspectie van de aansluitingen en verbindingen.
  3. Controle van veiligheidsvoorzieningen: We controleren de veiligheidsvoorzieningen van de stookolietank, zoals de vulbeveiliging, lekdetectie-apparatuur en overvulbeveiliging. Dit zorgt ervoor dat de tank voldoet aan de vereiste veiligheidsnormen en minimaliseert het risico op brandstoflekkages en andere gevaren.
  4. Rapportage en certificering: Na de stookolietankkeuring ontvang je een gedetailleerd rapport met de bevindingen en aanbevelingen. Indien de tank voldoet aan de vereisten, verstrekken we een certificaat van conformiteit dat kan worden voorgelegd aan relevante instanties of verzekeringsmaatschappijen.

 

Bij BTQ streven we naar de hoogste normen op het gebied van stookolietankveiligheid en conformiteit. Onze stookolietankkeuringen helpen je om mogelijke risico's te identificeren, te voldoen aan de regelgeving en gemoedsrust te bieden wat betreft de opslag van brandstof.

Neem vandaag nog contact met ons op om een stookolietankkeuring te plannen en de veiligheid en conformiteit van jouw brandstoftank te waarborgen. Vertrouw op de expertise van BTQ voor professionele en grondige stookolietankkeuringen.