Keuringen Aanvragen
Loading...

Gaskeuringen

Voor uw eigen veiligheid

Gaskeuringen van Belgateq voor gegarandeerde kwaliteit

 

Bij BTQ begrijpen we het belang van veiligheid en conformiteit bij gasinstallaties. Als een geaccrediteerd keuringsorganisme door BELAC, bieden we hoogwaardige gaskeuringen aan die voldoen aan strenge normen en richtlijnen.

Onze deskundige gaskeurders hebben uitgebreide ervaring in het inspecteren en beoordelen van gasinstallaties om ervoor te zorgen dat ze veilig en efficiënt werken. Of het nu gaat om een residentiële, commerciële of industriële gasinstallatie, wij zorgen voor een grondige en betrouwbare gaskeuring.

Onze gaskeuringen omvatten onder andere:

  1. Visuele inspectie: Onze keurders voeren een grondige visuele inspectie uit van de gasinstallatie, waarbij ze letten op eventuele gebreken, lekkages of onveilige situaties. We controleren ook of de installatie voldoet aan de geldende normen en voorschriften.
  2. Gaslekdetectie: We gebruiken geavanceerde apparatuur om de aanwezigheid van gaslekkages te detecteren. Dit omvat het controleren van leidingen, koppelingen, kleppen en andere componenten om ervoor te zorgen dat er geen gas ontsnapt en er geen gevaarlijke situaties ontstaan.
  3. Druk- en functionaliteitstests: We voeren druktests en functionaliteitstests uit om de prestaties van de gasinstallatie te beoordelen. Dit omvat het controleren van de gasdruk, het functioneren van apparaten en het testen van de veiligheidssystemen.
  4. Certificering en rapportage: Na de gaskeuring ontvang je een officieel certificaat dat de conformiteit en veiligheid van de gasinstallatie bevestigt. We stellen ook een gedetailleerd rapport op met onze bevindingen, aanbevelingen en eventuele vereiste acties.

 

Bij BTQ streven we naar een veilige en betrouwbare werking van gasinstallaties. Onze geaccrediteerde gaskeuringen door BELAC garanderen de hoogste kwaliteit en conformiteit.

Neem vandaag nog contact met ons op om een gaskeuring te plannen en de veiligheid van jouw gasinstallatie te waarborgen. Vertrouw op de expertise van [Jouw organisatienaam] voor professionele en geaccrediteerde gaskeuringen.